Follow me on TwitterFacebookLinkedin
Benieuwd naar de manier van werken bij Global Talent?
Bekijk een overzicht van onze diensten
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Talent werving & selectie vindt het belangrijk om verantwoord te ondernemen. In onze branche betekent dat goed op je mensen passen. Talent regelt bijvoorbeeld altijd goed huisvesting voor uw medewerkers en zorgt ervoor dat ze niet onderbetaald worden
Financieel voordeel
Werken met Global Talent lijkt in eerste instantie wat duurder dan werken met de concurrentie; maar Global Talent levert u uiteindelijk (bewezen!) de laagste TCO!
Talent biedt van A tot Z kwaliteit
Uw werknemer wordt ziek, wat nu?
Global Talent zorgt voor uw medewerkers als ze ziek worden en heeft duidelijke protocollen om mensen zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen
Maak kennis met onze jobcoach
De jobcoaches zorgen ervoor dat uw uitzendkrachten prima functioneren, lossen eventuele communicatieproblemen op en komen langs om u persoonlijk te adviseren. Onze jobcoaches zijn meertalig.
Onze diensten zijn in de loop der jaren uitgebreid
Zo denken we mee in planning en organisatie van tijdelijk personeel bij opdrachtgevers; (taal) scholing en opleiding van arbeidskrachten; electronisch accorderen van uren en factureren. Deze extra diensten helpen om het proces van het inhuren van tijdelijk personeel zo effectief en efficient mogelijk in te richten. D
Global Talent kent haar verantwoordelijkheid
Door te werken met twee onafhankelijke accountants is Global Talent (en u als klant!) ervan verzekerd dat alle zaken helder en duidelijk blijven. Regelmatige controles bevestigen dit beeld!
Personeelsplanning
Talent Werving en Selectie werkt langdurig samen met een groep klanten in de agrarische sector, metaalbewerking en verpakkingsindustrie. Talent weet dan ook goed hoe een organisatie in elkaar zit.
In onze zoektocht naar geschikte arbeidskrachten staan uw doelstellingen centraal. Ook houden we graag met u de planning in de gaten. Zodat we op het gewenste moment altijd een goede uitzendkracht voor u beschikbaar hebben!
Talent Werving en Selectie is een financieel gezond bedrijf. Dit wil zeggen dat Talent Werving en Selectie op tijd betaalt en dat u verantwoord zaken met ze kunt doen.
Talent hanteert hoge kwaliteitsnormen voor haar dienstverlening. Zodoende is Talent NEN 4400 gecertificeerd en wordt ook getoetst door de VRO