Follow me on TwitterFacebookLinkedin
Op zoek naar mensen die graag en hard werken?
Wij vinden altijd de meest gemotiveerde werknemers voor u!
Talent werving en selectie
Talent Werving en Selectie is een uitzendbureau net als de grote uitzendbureaus. Maar toch anders. De kracht van Talent is dat we flexwerkers bij voorkeur voor langere termijn aan ons te binden. Onze uitzendkrachten worden goed begeleid door een Jobcoach, en er zijn gedegen inwerkprocedures.
Zo werken wij
Dichtbij het vuur
In onze twee collega-vestigingen in Polen wordt allereerst de database geraadpleegd. Er staan altijd meer dan 3000 gemotiveerde kandidaten in deze database, welke dagelijks wordt ververst en aangevuld. Zo wordt de kans op een snelle match alleen maar groter!
De juiste kandidaat
Tijdens onze intake stellen we een zorgvuldig profiel op van de medewerker die u zoekt en het profiel van uw organisatie. Daarbij zijn vaak de afdeling P&O en de lijnmanager betrokken
Talent Werving en Selectie is een financieel gezond bedrijf. Dit wil zeggen dat Talent Werving en Selectie op tijd betaalt en dat u verantwoord zaken met ze kunt doen.
Talent hanteert hoge kwaliteitsnormen voor haar dienstverlening. Zodoende is Talent NEN 4400 gecertificeerd en wordt ook getoetst door de VRO