Follow me on TwitterFacebookLinkedin
Op zoek naar hardwerkend, gemotiveerd
personeel?
Alle informatie voor werkgevers
Uw talenten, onze zorg

Talent heeft de beschikking over een groot bestand van talent van ieder niveau. Mensen die graag voor en via ons willen werken. Naast filesearch werven we ook continu mensen via internet en andere media voor een groeiend aantal opdrachtgevers. Wij zorgen voor geschikt personeel in een werkverband dat bij u past en voor mensen die passen bij de functie en de cultuur van uw bedrijf.

Wilt u weten hoe we geschikte arbeidskrachten werven en selecteren? U zoekt, wij vinden
Certificering
Talent is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft daarmee de beste bescherming tegen fraude en illegaliteit in de uitzendbranche. De NEN 4400-1 beschermt werkgevers, die arbeid inhuren en/of aannemen, beter tegen fraude en illegaliteit door strenge eisen aan de personeels- en loonadministratie te stellen
Personeelsplanning
Talent Werving en Selectie werkt langdurig samen met een groep klanten in de agrarische sector, metaalbewerking en verpakkingsindustrie. Talent weet dan ook goed hoe een organisatie in elkaar zit.
In onze zoektocht naar geschikte arbeidskrachten staan uw doelstellingen centraal. Ook houden we graag met u de planning in de gaten. Zodat we op het gewenste moment altijd een goede uitzendkracht voor u beschikbaar hebben!
Ed Moor van Sion Orchideenkwekerij
Wilt u weten hoe we geschikte kandidaten werven en selecteren?
Onze medewerkers zijn bijzonder productief
Talent Werving en Selectie is een financieel gezond bedrijf. Dit wil zeggen dat Talent Werving en Selectie op tijd betaalt en dat u verantwoord zaken met ze kunt doen.
Talent hanteert hoge kwaliteitsnormen voor haar dienstverlening. Zodoende is Talent NEN 4400 gecertificeerd en wordt ook getoetst door de VRO