Follow me on TwitterFacebookLinkedin
De flexibiliteit van Talent is een zegen
Talent springt feilloos in op onze variabele werkdruk.
Stef Lesger van Heembloemex
klik voor vergroting

Stef Lesger is bedrijfsleider van de exportkant van Heembloemex, een grote bloemenexporteur in Rijnsburg. Naast 32 vaste krachten werken er 6 Polen via Talent bij het bedrijf.

"De flexibiliteit van Talent is een zegen. Per week, zelfs per dag, kan onze werkdruk variëren. Talent springt daar feilloos op in. (...)

We hebben heel weinig verloop, dat is je grootste zorg bij uitzendkrachten. Talent voorziet ons het hele jaar van een vast team, daardoor vervallen inwerkperiodes, wat rendement betekent. (...)

De Poolse mensen zijn hier verantwoordelijk voor een belangrijk deel van het exportproces: de verse bloemen van de veiling voorzichtig en rendabel in de kooikarren opbouwen. Dat is geen dom werk. We kunnen dat zonder omkijken aan hun overlaten. (...)

De Poolse arbeidsmentaliteit heeft bijna mythische proporties aangenomen. Toch is er weinig van gelogen. Zij werken gewoon écht hard. Zoals het hoort zou ik bijna zeggen. De meeste Nederlandse krachten zijn geneigd te zeggen:  "Tja, ik heb al zoveel gedaan, nu is het wel even genoeg." De Polen daarentegen hebben een continu en hoog werktempo. (...) 

Talent is verder erg goed met de planningen van vakanties en dergelijke. De Polen moeten af en toe terug naar hun land, hun gezin en hun eigen omgeving. Talent zorgt ervoor dat, dat zo wordt gepland dat wij als bedrijf daar ook alleen maar profijt van hebben."


Talent Werving en Selectie is een financieel gezond bedrijf. Dit wil zeggen dat Talent Werving en Selectie op tijd betaalt en dat u verantwoord zaken met ze kunt doen.
Talent hanteert hoge kwaliteitsnormen voor haar dienstverlening. Zodoende is Talent NEN 4400 gecertificeerd en wordt ook getoetst door de VRO